Dinerkaart

Brood met aioli, kruidenboter, tapenade en olijven 6,25
Knoflookbrood, gegrild met tomaat en Italiaanse kruiden 6,00

Voorgerechten, geserveerd met brood en boter

Heek uit de oven met panko, pecorino, tomaat en basilicum 9,50
Zalmtartaar met avocadocrème, grove peper, kappertjes en dille 9,00
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met
een dressing van druiven
9,50
Tompouce met paddenstoelen, verse kruiden en blauwe kaas 8,50
Carpaccio met rode pestodressing, spekjes, pomodoritomaatjes en kwartelei 9,75
Dun gesneden gebraden runderlende van het Waardse rund met truffelmayonaise, grove peper en kappertjes 9,50
Salade geitenkaas met spek, noten en basilicumdressing 9,50
Gegratineerde mosselen, met ui, paprika, rode peper, knoflook en pittige oude kaas 8,25

Soepen, geserveerd met brood en boter

Tomatensoep van puur tomaat met room 5,25
Mosterdsoep 5,25
Zwitserse kaassoep met dragon en croutons 6,00
Pittige Thaise tomatensoep met Noorse garnaaltjes 7,00
Uiensoep gegratineerd met Stolwijkse oude kaas 6,25
Heldere vissoep met diverse vissoorten 7,00

Hoofdgerechten

Vlees
Biefstuk van het Waardse rund 19,50
Varkenshaas 18,25
Ossenhaasmedaillons 19,75
geserveerd met een saus naar keuze
In bockbier gestoofde varkenswang met paddenstoelen 18,50
Pittig gestoofd rundvlees op oosterse wijze 18,00
Varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met katenspek, met mangochutney 19,25
Oerham met bruine pepersaus 18,00
Kipsaté met Javaanse satésaus, kroepoek en gebakken uitjes 17,75
Gegrilde spareribs, naturel, hot of zoet 17,75
Struisvogelhaasjes met rode portsaus 19,00
Gebraden konijnenbout met saliejus 18,25
Kalfslever met gebakken uien, champignons en spek 18,50
Vis
Gebakken sliptong met peterselieboter 19,75
Heilbot met gerookte zalm en saus van pomodori tomaten 18,50
Zeebaarsfilet met citroensaus en gember 18,50
Atlantische tongfilet met sinaasappelsaus 19,00
Visschotel van verschillende soorten vis, spinazie, dragonsaus, gegratineerd met oude kaas 19,75
Gerookte zalm, met auberginecrème gevulde ravioli en kreeften-dillesaus 18,50
Vegetarisch
Aubergine parmigiana (vegetarische lasagna) 17,50
Kaasfondue van 3 streekkaasjes, met garnituur 17,50
Gnocchi met paddenstoelen en blauwe kaassaus 17,50
Ovenschotel van camembert met appel, vijgen, kerrie en kokos 17,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Maaltijdsalades, geserveerd met brood en boter met:

Gebakken scampi’s 16,50
Geitenkaas, spek en honing 16,50
Gebakken paddestoelen, noten en oude Stolwijkse kaas 16,50
Gerookte zalm 16,50
of:
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met een dressing van druiven 16,50

Nagerechten

Kaneelijs en spekkoek op een spinnenweb van advocaat en chocolade 6,50
Oudewaterse soes met chocolademousse, roomijs, slagroom en chocoladesaus 6,50
Peren tarte tatin met blauwe kaas en sherrydressing 6,50
Tiramisu uit eigen keuken 6,50
Cheesecake met sinaasappelsaus en limoen sorbetijs 6,50
Griekse yoghurt met aardbeien, walnoten, honing en geraspte witte chocolade 6,50
Marbré; combinatie van cake en ijs van mascarpone met frambozen en marshmallows 6,50
Kladdkaka; Zweedse chocoladecake met yoghurtijs 6,50
Kaasplankje met 3 streekkaasjes 9,50

Bekijk met deze link de allergenenkaart https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/1736