Dinerkaart

Brood met aioli, kruidenboter, tapenade en olijven 6,50
Knoflookbrood, gegrild met tomaat en Italiaanse kruiden 6,00

Voorgerechten, geserveerd met brood en boter

Salade van groene asperges en appel, met gebakken zeebaars en kerriemayonaise 9,00
Warme vissalade met zalm, tonijn en scampi, met oosterse dressing 9,00
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met
een dressing van druiven
9,50
Salade met diamanthaas, ketjap-sesamsaus en cashewnoten 8,75
Carpaccio met met truffelmayonaise, spekjes, pomodori tomaatjes en kwartelei 9,75
Gebakken champignons met beenham en rode pesto, gegratineerd met Pecorino Romano 8,50
Salade geitenkaas met spek, noten en basilicumdressing 9,50
Combinatie van dun gesneden licht gerookte biefstuk, rauwe ham en gebakken jalapenoworst, met knoflookmayonaise 9,75

Soepen, geserveerd met brood en boter

Tomatensoep van puur tomaat met room 5,25
Mosterdsoep 5,25
Licht gebonden venkelsoep met appel, afgemaakt met groene pesto 6,00
Ossenstaartbouillon met Madeira en fijngesneden groenten 5,75
Uiensoep, gegratineerd met Stolwijkse oude kaas 6,25
Romige courgettesoep met uitgebakken spekjes en croutons 6,25

Hoofdgerechten

Vlees
Biefstuk van het Waardse rund 19,50
Varkenshaas 18,25
Ossenhaasmedaillons 19,75
geserveerd met een saus naar keuze
Picanha met romige truffelsaus en champignons 19,00
Pittig gestoofd rundvlees op oosterse wijze 18,00
Varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met katenspek, met mangochutney 19,25
Varkenssukade, langzaam gegaard in rode wijnsaus, grove mosterd en salie 18,00
Kipsaté met Javaanse satésaus, kroepoek en gebakken uitjes 17,75
Gegrilde spareribs, naturel, hot of zoet 17,75
Lomo Iberico, entrecote van Iberisch scharrelvarken met rode uienchutney 18,50
Varkenshaasmedaillons met verse ananas en gorgonzolasaus 19,25
Kalfslever met gebakken uien, champignons en spek 18,50
Vis
Gebakken sliptong met peterselieboter 19,75
Scholrolletjes met gerookte zalm, hollandaisesaus en muskaatdruiven 18,50
Gebakken makreelfilets met pikante tomatensaus 18,50
Rogvleugel met citrus-honingsaus 19,50
Zarzuela, Spaanse visstoofschotel 19,75
Atlantische tongfilets Picasso 19,75
Vegetarisch
Vegetarische kipstukjes met noedels en grof gesneden groenten in ketjap-sesamsaus 17,50
Groentespiezen van paddenstoel, paprika, maiskolf, pruimen, aardappel en tomaat, met zoetzure perziksalsa 17,50
Gevulde aubergine met maisgehakt, kidneybeans, paprika, ui en kaas, met avocadocrème 17,50
Ravioli, gevuld met paddenstoelen en truffel, in saus van gepofte paprika 17,50
Kokoscurry met groenten en kikkererwten, geserveerd met kerrierijst 17,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Maaltijdsalades, geserveerd met brood en boter met:

Gebakken scampi’s 16,50
Geitenkaas, spek en honing 16,50
Gebakken paddestoelen, noten en oude Stolwijkse kaas 16,50
Gerookte zalm 16,50
of:
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met een dressing van druiven 16,50

Nagerechten

Kaneelijs en spekkoek op een spinnenweb van advocaat en chocolade 6,50
Oudewaterse soes met chocolademousse, roomijs, slagroom en chocoladesaus 6,50
Crème brûlee met gekarameliseerde appel, Grand Marnier en aardbeiensorbetijs 6,50
Warme verse ananas, gemarineerd in rum en bruine suiker, met eiwitschuim en mascarponecrème met pepernootkruiden 6,50
Zoute karamel noten taart met kaneelijs 6,50
Cookie brownie cup met vanilleijs en chocoladesaus 6,50
Witte chocolade cheesecake met vruchtencompote 6,50
3 streekkaasjes met dadeltaart en honingijs 9,50

Bekijk met deze link de allergenenkaart https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/1736