Dinerkaart

Brood met aioli, kruidenboter, tapenade en olijven 6,50
Knoflookbrood, gegrild met tomaat en Italiaanse kruiden 6,00

Voorgerechten, geserveerd met brood en boter

Gerookte ribeye met mayonaise van gepofte paprika 9,00
Kleine quiche met spinazie, gekruide zalm en hollandaisesaus 9,00
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met
een dressing van druiven
9,50
Salade met diamanthaas, ketjap-sesamsaus en cashewnoten 8,75
Carpaccio met met truffelmayonaise, spekjes, pomodori tomaatjes en kwartelei 9,75
Couscoussalade met gegrilde groenten, feta en zongedroogde tomaten 8,50
Salade geitenkaas met spek, noten en basilicumdressing 9,50
Trio van tomatenbouillon met kip en thijm, garnalenkroketje en gerookte ribeye 9,75

Soepen, geserveerd met brood en boter

Tomatensoep van puur tomaat met room 5,25
Mosterdsoep 5,25
Romige wortelsoep met reepjes gebakken beenham 6,00
Tomatenbouillon met gerookte kip en thijm 5,75
Uiensoep gegratineerd met Stolwijkse oude kaas 6,25
Licht gebonden avocadosoep met gerookte zalm 7,00

Hoofdgerechten

Vlees
Biefstuk van het Waardse rund 19,50
Varkenshaas 18,25
Ossenhaasmedaillons 19,75
geserveerd met een saus naar keuze
Gemarineerde kalfsrack met paprikatapenade 18,50
Pittig gestoofd rundvlees op oosterse wijze 18,00
Varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met katenspek, met mangochutney 19,25
Oerham met bruine pepersaus 18,00
Kipsaté met Javaanse satésaus, kroepoek en gebakken uitjes 17,75
Gegrilde spareribs, naturel, hot of zoet 17,75
Ierse ribeye met chimichurri 18,50
Kalfsoester met truffelsaus en paddenstoelen 19,00
Kalfslever met gebakken uien, champignons en spek 18,50
Vis
Gebakken sliptong met peterselieboter 19,75
Snoekbaarsfilet met eiermie en gembersalsa 18,50
Zeebrasem met kokossaus, zongedroogde tomaat, basilicum en een pepertje 18,50
Kabeljauw met citroenkorst van panko en honing-mosterdsaus 19,00
Visschotel van verschillende soorten vis, spinazie, dragonsaus, gegratineerd met oude kaas 19,75
Scampi’s met groenten in curry-kokossaus 19,00
Vegetarisch
Bladerdeegenveloppen gevuld met spinazie en feta, gegarneerd met walnoten en honing 17,50
Kaasfondue van 3 streekkaasjes, met garnituur 17,50
Kleine groenteburgers met paprikasalsa en avocadocrème 17,50
Tagliatelle van rode biet met saus van verse basilicum en geschaafde pecorino 17,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Maaltijdsalades, geserveerd met brood en boter met:

Gebakken scampi’s 16,50
Geitenkaas, spek en honing 16,50
Gebakken paddestoelen, noten en oude Stolwijkse kaas 16,50
Gerookte zalm 16,50
of:
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met een dressing van druiven 16,50

Nagerechten

Kaneelijs en spekkoek op een spinnenweb van advocaat en chocolade 6,50
Oudewaterse soes met chocolademousse, roomijs, slagroom en chocoladesaus 6,50
Oreotaart met witte chocoladeijs 6,50
Tiramisu uit eigen keuken 6,50
Zoute karamel noten taart met vanilleijs 6,50
Griekse yoghurt met aardbeien, walnoten, honing en geraspte witte chocolade 6,50
Cookie dough ijs bar met rood fruit smoothie 6,50
Kaasplankje met 3 streekkaasjes 9,50

Bekijk met deze link de allergenenkaart https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/1736