Dinerkaart

Brood met aioli, kruidenboter, tapenade en olijven 6,00
Knoflookbrood, gegrild met tomaat en Italiaanse kruiden 6,00

Voorgerechten, geserveerd met brood en boter

Lauwwarm gekruide zalm met kappertjes, dun gesneden prei, bearnaisesaus en Hollandse garnaaltjes, gegarneerd met haringkuit 9,50
Salade met drie soorten meloen, serranoham en een dressing van witte port 7,50
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met
een dressing van druiven
9,50
Vitello tonato met tonijnmayonaise, kappertjes en gegrilde tonijn 11,50
Carpaccio met rode pestodressing, spekjes, pomodoritomaatjes en kwartelei 9,75
Dun gesneden gebraden runderlende van het Waardse rund met truffelmayonaise, grove peper en kappertjes 9,50
Salade geitenkaas met spek, noten en basilicumdressing 9,50
Gegratineerde mosselen, met ui, paprika, rode peper, knoflook en pittige oude kaas 8,25

Soepen, geserveerd met brood en boter

Tomatensoep van puur tomaat met room 5,25
Mosterdsoep 5,25
Mullygatawny soep (Indiase kerriesoep) met gerookte kip 6,00
Licht gebonden groene aspergesoep met gerookte zalm 6,00
Uiensoep gegratineerd met Stolwijkse oude kaas 6,00
Heldere vissoep met diverse vissoorten 6,25

Hoofdgerechten

Vlees
Biefstuk van het Waardse rund 19,25
Varkenshaas 18,25
Ossenhaasmedaillons 19,50
geserveerd met een saus naar keuze
Parelhoen, gevuld met gevogelte farce, met dragonsaus 18,50
Gegrilde lamsbout met saliejus 18,50
Varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met katenspek, met mangochutney 19,00
Pittig gestoofd rundvlees op oosterse wijze 18,00
Kipsaté met Javaanse satésaus, kroepoek en gebakken uitjes 17,50
Gegrilde spareribs, naturel, hot of zoet 17,50
Gebakken procureur met gebakken champignons en pepersaus 17,50
Gegrilde entrecote met truffelboter 19,50
Kalfslever met gebakken uien, champignons en spek 18,00
Vis
Gebakken sliptong met peterselieboter 19,50
Gebakken schelvisfilet met rivierkreeftboter 18,50
Zalmforel met zwarte lintpasta en hollandaisesaus 18,00
Kabeljauwrug met dillesaus en Hollandse garnaaltjes 18,50
Visschotel van verschillende soorten vis, spinazie, dragonsaus, gegratineerd met oude kaas 19,75
Nijlbaarsfilet met romige curry gembersaus 18,00
Vegetarisch
Tagliatelle met gorgonzolasaus, muskaatdruiven en cashewnoten 17,50
Kaasfondue van 3 streekkaasjes, met garnituur 17,00
Paprika, gevuld met Mexicaans gekruid vegetarisch gehakt en groente met
Stolwijkse oude kaas
17,50
Portobello gevuld met groenten, kikkererwten en noten, gegratineerd met geitenkaas 17,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Maaltijdsalades, geserveerd met brood en boter met:

Gebakken scampi’s 16,50
Geitenkaas, spek en honing 16,50
Gebakken paddestoelen, noten en oude Stolwijkse kaas 16,50
Gerookte zalm 16,50
Salade Lumière met vlokken Parmaham, warme noten, druiven, danish blue, met
een dressing van druiven 16,50

Nagerechten

Kaneelijs en spekkoek op een spinnenweb van advocaat en chocolade 6,50
Oudewaterse soes met chocolademousse, roomijs, slagroom en chocoladesaus 6,50
Torentje van mascarpone en stroopwafels, met gevulde speculaasijs 6,50
Tiramisu uit eigen keuken 6,50
Cheesecake met sinaasappelsaus en limoen sorbetijs 6,50
Griekse yoghurt met aardbeien, walnoten, honing en geraspte witte chocolade 6,50
Chipolata mousse met chocola, mini marshmallows en aardbeiensaus 6,50
Kaasplankje met 3 streekkaasjes 9,50

Bekijk met deze link de allergenenkaart https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/1736