Eetcafé Lumière

Midden in het gezellige historische centrum van Oudewater vind u restaurant Eetcafé Lumière. In ons sfeervolle nostalgisch ingerichte eetcafe kunt u genieten van een kop koffie, lunch of diner.

Ga naar de website arrow_right [#336] Created with Sketch.

't Theehuis

In januari 2019 openden wij ’t Theehuis, de gerestaureerde monumentale theekoepel aan de IJssel in Oudewater. U bent welkom voor een kopje verse thee of koffie, een High Tea, een borrel, of een eenvoudige lunch.

Ga naar de website arrow_right [#336] Created with Sketch.

Over ons

Zo vader zo zoon

Ons verhaal

Wij, Rens en Jasper, vader en zoon, hebben begin 2016 de kans gekregen om van deze mooie zaak, met een groot en gezellig (verwarmd) terras op de markt, een leuk en gezellig horecabedrijf te maken met veel mogelijkheden voor onze gasten. Samen met onze partners, een voortreffelijk team en weer wat jaren ervaring rijker, proberen wij het onze gasten elke dag weer naar de zin te maken. Rens in de keuken en Jasper als gastheer, een perfecte samenwerking waarmee we de gasten goed kunnen informeren en adviseren, voor een lunch, diner of ander evenement. We zien u graag binnenkort in Eetcafé Lumière en hopen dat u er net zo enthousiast van wordt als wij!

Contact

Een reservering plaatsen of een vraag stellen? Je kan contact met ons opnemen door hieronder het contactformulier in te vullen.

Contact block