Eetcafé Lumière

Midden in het gezellige historische centrum van Oudewater vind u restaurant Eetcafé Lumière. In ons sfeervolle nostalgisch ingerichte eetcafe kunt u genieten van een kop koffie, lunch of diner.

Ga naar de website arrow_right [#336] Created with Sketch.

't Theehuis

In januari 2019 openden wij ’t Theehuis, de gerestaureerde monumentale theekoepel aan de IJssel in Oudewater. U bent welkom voor een kopje verse thee of koffie, een High Tea, een borrel, of een eenvoudige lunch.

Ga naar de website arrow_right [#336] Created with Sketch.

Reserveer vandaag nog bij Eetcafé Lumière

Zien wij u ook binnenkort bij Eetcafé Lumière Oudewater? Hier kunt u uw tafel reserveren. U ontvangt per mail een bevestiging van uw reservering. Heeft u specifieke wensen of allergiën? Neem dan hier contact met ons op.

Speciale reservering

Iets te vieren of een zakelijke bijeenkomst? Ook grote gezelschappen zijn welkom bij Eetcafé Lumière. Voor groepen groter dan 15 personen bespreken wij graag met u de mogelijkheden en maken in overleg met u een passend menu. Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact

Een reservering plaatsen of een vraag stellen? Je kan contact met ons opnemen door hieronder het contactformulier in te vullen.

Contact block