Reserveren

Reserveren

Reserveer een tafel

Gezellig dat je bij ons wilt komen lunchen, highteaën of dineren. Wij maken graag de lekkerste gerechten voor je van onze menukaart. Maak hieronder je selectie en reserveer je tafel.

Spelregels en Informatie

Hieronder kun je een tafel bij ons reserveren. Heb je een voorkeur voor een tafel, een allergie, dieet of andere wensen waar we rekening mee kunnen houden vermeld deze dan bij de opmerkingen.

We behandelen alle reserveringen handmatig, heb je een reservering op korte termijn, dan adviseren we telefonisch te reserveren.
Staat de datum van reserveren er niet tussen? Dan is deze waarschijnlijk vol gereserveerd. Maar ook dan kun je het altijd proberen door ons te bellen!

Vul onderstaand contact formulier in of bel je reservering door via: +0348 560004

Reserveren Blok

Contact

Een reservering plaatsen of een vraag stellen? Je kan contact met ons opnemen door hieronder het contactformulier in te vullen.

Contact block

A-MEEZING KERST DINER & BRUNCH

ZATERDAG 23 DECEMBER of ZONDAG 24 DECEMBER

A-meezing kerstdiner & Brunch – Gezellig zingen en dineren met vrienden & familie!? Laat je verrassen door onze keuken en alles wat er deze avond “kan”gebeuren!

Zaterdag starten we om 18:30 met een shared diner, muziek en gezellige kerstmeezingers!

Zondag start de brunch om 12.00 uur met een tafel vol heerlijke gerechten, muziek en natuurlijk ook weer heerlijke meezingers!

Muziek en entertainment door… Monique & Robert

Diner 49,50 per persoon
Brunch 42,50 per persoon
Reserveer 2023